‘2 werelden theorie’ in Spiritueel Café Arnhem

Foto:

Dinsdag 15 april wordt er weer een Spiritueel Café gehouden in Arnhem. Er wordt een lezing gegeven door Loo van Roozendaal in Theater het Hof, Boekhorstenstraat 58 te Arnhem. Onder het genot van een hapje en drankje, kan in de pauze en na afloop over de lezing worden nagepraat.

De titel van de lezing is: De 2 werelden-theorie
 
Loo bestudeerde de fysiotherapie, acupunctuur, oosterse -en westerse filosofie, iriscopie, homeopathie, kruiden- en bio resonantietherapie. Hij was docent bij Ars Medica (opleiding voor acupunctuur en oosterse filosofie). Verder was Loo een van de grondleggers van medische fitness in Nederland. Hij is de grondlegger van het centrum voor oosterse en westerse geneeswijzen dat sinds meer dan twintig jaar in Oss is gevestigd. Verder geeft Loo al weer vele jaren lezingen.
Loo maakt, bij zijn diagnose, een 3-deling:  lichaam, geest en ziel. Voor behandeling van de eerste twee zijn er ontelbaar veel soorten therapieën. Loo heeft er vele van gezien en/of  bestudeerd. Maar er zijn niet veel therapeuten die het zielsstuk echt kunnen pakken. De essentie van genezing, op alle drie niveaus, ligt volgens hem altijd in het aanpakken van het zielsstuk.
Dit is het stokpaardje van Loo. Hiervoor moet je allereerst snappen waar het over gaat. Daar begint het allemaal mee. Dan moet je het zijn. Zo creëer je een gezond, gelukkig en moeiteloos leven. Emotionele en fysieke symptomen verliezen daarmee hun bestaansrecht en verdwijnen.
Voor meer informatie over Loo van Roozendaal: www.loovanroozendaal.nl
De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegangsprijs € 15,00 inclusief kopje koffie of thee bij aankomst en hapje na afloop, contant te voldoen bij de kassa. Reserveren: [email protected]
Bron foto: Google Maps
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen