Focus Filmtheater viert jubileum in Luxorlive

Foto:

Focus Filmtheater Arnhem bestaat 40 jaar en dat mag gevierd worden! Geen mooiere plek om een vet jubileumfeest te organiseren dan in Luxor live. Nu een poptempel, maar ooit een fraaie bioscoop. 

Dit gaat gebeuren op VRIJDAG 4 APRIL. De deuren gaan open om 20:00u en een uur later knalt B-Movie Orchestra van het podium. Na het optreden van B-Movie Orchestra gaat het feest door tot twee uur. De voorverkoop is al begonnen, dus reserveer, trek wat feestelijks aan en ga het meemaken!
B-Movie Orchestra
“MISDAAD, EROTIEK & SUSPENSE!” Een ode aan de B-film. Eerst zijn er de klanken. Hier gaat iets niet goed, geschreeuw, een pak rammel, we hebben hier een situatie… Mannen in zwarte pakken bezetten het podium en delen rake klappen uit, muzikale klappen dit keer. De sound van spanning, gevaar, erotiek en een flink pak slaag. 
Bij een optreden van B-Movie Orchestra knallen de nummers uit de speakers en schieten de beelden de zaal in. Groovy, rauwe psychedelische muziek, afgewisseld met vette bigband arrangementen en donkere, mysterieuze ritmes. Messcherpe gitaarsolo’s, onderbuikbassen, ronkende orgels, rituele percussie, hypnotiserende oo’s en aah’s van de onovertroffen Cinematic Fever Girls, knallende blazers en tot de verbeelding sprekende filmsamples. Met wellustige vampiers, gevleugelde superhelden, moordlustige superbabes en aan elkaar geknutselde monsters. Waar de auto’s scheuren, de pistolen schieten, de erotiek bedwelmt en waar de superhelden de overstap maken van stripfiguur tot filmheld.
De Volkskrant over B-Movie Orchestra  – “Films die het net niet hebben, maar vol zitten met fantastische muziek. Dat is het kleurrijke, spannende en voor velen onbekende repertoire dat drummer en producer Baz Mattie met zijn twaalfkoppige band The B-Movie Orchestra voor het voetlicht brengt.”
Informatie
Datum: vrijdag 4 april 2014; Plaats: Luxor Live, Willemsplein 10, Arnhem; Zaal open: 20:00u; Entree: € 15,-; Aanvang concert B-Movie Orchestra: 21:00u; Feest eindigt om 02:00u; Kaarten zijn te bestellen via: Luxorlive.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
focus40feest20jpg
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen