Keukenspecialist VIA Creaties opent eerste brandstore van Nederland in Arnhem

Foto: VIA Creaties

Vorige maand opende keukenspeciaalzaak VIA Creaties haar eerste Nederlandse locatie aan de Amsterdamseweg 25. Op 19 en 20 november houdt VIA Creaties Open Huis. Arnhem kan dan kennis maken met de nieuwe aanwinst onder het genot van een hapje en een drankje.

Robert Meenink, ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring heeft in de keukenbranche, ontwikkelde in samenwerking  met gespecialiseerde businesspartners het vernieuwende winkelconcept; VIA Creaties.

keukenspecialistAl jaren ziet Meenink een afkeer van de verkoopmethodes die veel keukenzaken nog steeds hanteren. “Er wordt te weinig naar de klantwensen geluisterd. En de realisatie en installatie laat vaak nogal te wensen over. Al met al, veel onvrede bij klanten en geen gezonde markt. Het is hoogste tijd voor keukenzaken die het een stuk beter doen. Dat is nu de nieuwe formule van aangename lokale brandstores VIA Creaties. In Arnhem zijn alle keukenzaken buiten de stad gevestigd, daarom hebben wij gekozen voor een bereikbare locatie op de Amsterdamseweg.”

 

Persoonlijke keukencreaties

VIA Creaties besteedt veel aandacht aan de wensen en verlangens van haar klanten, want dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de mooiste persoonlijke keukencreaties. “Dus je krijgt nooit zomaar een standaard keukenmodel van een gangbaar merk. Maar een individuele keukencreatie die in elke prijsklasse op maat gemaakt kan worden. Een mooie mix van individueel interieurontwerp gecombineerd met de schaalvoordelen alsmede betaalbaarheid van de grotere formules.”

Robert Meenink: ‘Een keuken kopen wordt weer aangenaam!

3D-ontwerp met het VIA Creatiebord

KeukenspecialistOm dat te kunnen waarmaken, staat in de nieuw geopende brandstore een VIA Creatiebord met de allernieuwste software.Daarmee wordt samen met de klant in een creatie-sessie van 1 uur al een fotorealistisch 3D-ontwerp gemaakt. “Je ziet direct van alle kanten het ontwerp zoals het in werkelijkheid gaat worden, met alle voordelen van dien. Gewenste materialen worden direct in het ontwerp gezet en volledig transparant doorgerekend in de prijs. Op deze manier kan de keukencreatie altijd binnen een bepaald budget naar wens gemaakt worden.” Na de installatie van de keuken wordt ook altijd bij de klant thuis een kwaliteitscontrole uitgevoerd, onderhoudsinstructie en productdemonstratie gegeven.

Informatie

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden