Stockdagen Arnhem 2024: De wereld van mode en design

jul 03 , 14:34 Kunst en Cutluur
stockdagen 2024brede streep website 2048x689 1
Ook dit jaar staat Arnhem van 4 tot en met 7 juli volledig in het teken van mode en design tijdens de Stockdagen Arnhem 2024.
Al jarenlang een begrip en dit jaar weer uitgebreid, Stockdagen zijn bruisend en divers, verspreid over de vertrouwde en geliefde locaties: Musis, Binnenstad en Modekwartier.

Wat maakt de Stockdagen uniek?

Tijdens de Stockdagen variëren de deelnemende ontwerpers en winkels in grootte en aard. Zowel gevestigde modemerken als jonge mode- en designlabels, net afgestudeerden en exclusieve Arnhemse winkeliers presenteren hun voorraden. Dit resulteert in een gevarieerd aanbod voor de bezoekers. Wat de Stockdagen verder uniek maakt, is de combinatie van een toegankelijk mode- en designevenement met hoogwaardige kwaliteit.

Unieke collecties en aanbod

  • Op de drie locaties (zie hieronder) bieden gerenommeerde ontwerpers en vooruitstrevende retailers een verleidelijk aanbod dat varieert van mode, sieraden en tassen tot producten en accessoires. Bovendien zijn er stoffen, fournituren, samples en prototypes verkrijgbaar. Alles tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor de Stockdagen dé gelegenheid zijn om unieke items te scoren.
  • Gedurende de Stockdagen openen vooraanstaande Nederlandse ontwerpers en luxe winkels de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunnen bezoekers verspreid over heel Arnhem terecht voor mode, sieraden, tassen, producten en accessoires evenals samples, prototyes en stoffen van gerenommeerde ontwerpers en vooruitstrevende retailers. Alles tegen aantrekkelijke prijzen.
  • Tijdens de Stockdagen variëren de deelnemende ontwerpers en winkels in grootte en aard. Zowel gevestigde modemerken als jonge mode- en designlabels, net afgestudeerden en exclusieve Arnhemse winkeliers presenteren hun voorraden. Dit resulteert in een gevarieerd aanbod voor de bezoekers. Wat de Stockdagen uniek maakt, is de combinatie van een toegankelijk mode- en designevenement met hoogwaardige kwaliteit.

Drie bijzondere locaties

  • Musis: Het hart van het evenement, waar historische en moderne architectuur samenkomen. Meer dan 50 ontwerpers als Philomijn, Elsien Gringhuis, Aímée the Label, Fraenck en Ssaar presenteren hier hun unieke aanbod.
  • Binnenstad: Hier zijn de high-end winkels en ontwerpers als Jones, Spijkers en Spijkers, Nonne, Trix en Rees, 4D optiek, The People of the Labyrinths en Hul le Kes gevestigd, die een exclusieve shop ervaring bieden tijdens de Stockdagen.
  • Modekwartier: Deze bruisende wijk staat bekend om zijn unieke 'shop direct bij de ontwerper'-ervaring, waar ateliers en shops hun deuren openen voor het publiek.

Praktische Informatie

  • Stockdagen is van 4 tot en met 7 juli in Musis, de Binnenstad en het Modekwartier. Mis dit mode-en designfeest niet.
  • Er is gratis toegang.
  • Voor meer informatie en een gedetailleerd overzicht van het aanbod bezoek www.stockdagen.nl en volg hen op socialmedia.