Park Open is er nog op 30 juni, 7 en 14 juli

jun 26 , 10:00 Kunst&Cultuur
park open tsekao1
Park Open is nog drie keer open. Dat is op de zondagen 30 juni, 7 en 14 juli.Met muziek, kinderprogramma en kleedjesmarkt.
De tijden zijn van 13 tot 19.00 uur op de Ronde Weide in Park Sonsbeek.

Amerikaans tintje

Op zondag 30 juni heeft Park Open een Amerikaans tintje met een middag vol opzwepende country, tearjerkers en swingende blues, jump ’n jive en boogie. 'Let’s make Park Open groove again!' (met een vet Amerikaans accent).
De Gelderse band Tom Cherry’s Sinners brengt rauwe ongefilterde country vibes, outlaw grooves en rock ’n roll en de van oorsprong Nijmeegse zangeres Hilde Vos is geen onbekende in het wereldje van de country en Americana. Hilde won diverse internationale prijzen. De virtuoze Big Dave en The Dutchmen neemt je mee in de nostalgische klanken van de blues en swing uit de jaren ’50 en ’60. Na het hoofdprogramma kun je nog even door chillen tijdens de afterparty met De Mobiele DJ.

Jong talent en circuskunsten

Op het Jonge Helden podium strijden de jonge bands Rooz en P.B. om de Hans Vrij Award en een plek op de Hans Vrij Stage in 2025. Het publiek bepaalt welke acts er doorgaan naar de finale tijdens de laatste editie op 14 juli. Je kunt stemmen op de website van Park Open.
Het kinderprogramma wordt verzorgd door de Circus Factory waar kinderen kunnen leren jongleren als een echte jongleur, of koorddansen of lopen op een bal als een acrobaat. Ze leren alles van een echte circusartiest.

Kleedjesmarkt

Heb jij thuis spulletjes liggen die je wilt verkopen? Tijdens de Park Open zondagen kun je jouw eigen kleedje huren. Stal je spulletjes uit en laat je koopmanstalenten zien.
Meer informatie vind je op de website van Park Open .