Gluren bij de Buren in 66 tuinen in Arnhem op 30 juni

jun 28 , 15:14 Kunst&Cultuur
gluren bij de buren2024persfoto03 maarteneykman
Zondag 30 juni veranderen 66 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Arnhem.
Lokale podiumkunstenaars tonen hun talent in groene tuinen verspreid over de gemeente. Ontdek alle acts en locaties in het programma via www.glurenbijdeburen.nl/
programma
.

Achter de schutting bij buren

Gluren bij de Buren vindt deze editie plaats in 29 gemeenten. Door heel Nederland zijn er 4.200 optredens in 1.400 tuinen. In Arnhem ben je welkom achter de schutting bij 66 buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je tot wel zeven verschillende optredens bijwonen.
Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek jazzbands rond de vijver, ontdek improvisatietheater met potten en planten als props of ontdek dansers tussen de hortensia’s. Stippel jouw route vanaf nu uit op de website.

Algemene informatie

Alle optredens duren dertig minuten en vinden plaats tussen 13.00 en 18.00 uur. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van vrijwillige bijdrage.
  • Wat: Gluren bij de buren 2024 in Arnhem
  • Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13.00 en 18.00 uur
  • Waar: In alle wijken van Arnhem
  • Entree: Eigen bijdrage
  • Meer informatie en het programma op www.glurenbijdeburen.nl .
  • Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne in samenwerking met Huis van Puck en met dank aan Van Sonsbeeck makelaars.