Eighties Weekend op Radio Gelderland tijdens Pinksteren

mei 17 , 10:05 Kunst&Cultuur
radio gld eighties weekend
Dit pinksterweekend gaat Radio Gelderland terug naar de jaren tachtig. Drie dagen lang hoor je de allergrootste hits uit die tijd; van Doe Maar tot George Michael, van Toto tot Madonna en van Phil Collins tot Prince.
Tweede Pinksterdag sluit Radio Gelderland het weekend af met de Eighties Top 80. Het Eighties Weekend is van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei.

Luisteraars meenemen

Het eighties weekend is van 18 tot en met 20 mei te horen op Radio Gelderland. Check de
voor het beste signaal. De radiopresentatoren nemen de luisteraars mee naar de jaren tachtig met muziek, cultuur én spel. In elk programma kan de luisteraar Titel Turven, waarbij wordt geteld hoe vaak de titel exact wordt gezongen van een bepaalde eighties hit. Hiermee zijn dagelijks puzzels van Gelderse natuur te winnen.
omroep gld

Eighties Top 80

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei is het Eighties Weekend van 7.00 tot en met 18.00 uur in volle gang. Op Pinkstermaandag is de Eighties Top 80. Dan zijn de tachtig meest verkochte singles van dit gevarieerde decennium te horen. Vanaf maandag 20 mei 10.00 uur gaat deze hitlijst van start onder leiding van radiopresentatoren Xandra Rankier en Jeroen Drogt. Daarnaast is het Eighties Weekend volledig terug te luisteren via gld.nl/radio .