Dreamfields presenteert volledige line-up voor op 6 juli

jun 15 , 9:00 Kunst&Cultuur
dreamfieldscenterpiece4
Zojuist maakt organisator Matrixx Events de volledige programmering bekend van Dreamfields Festival, dat op zaterdag 6 juli opnieuw zal neerstrijken op Recreatiegebied Rhederlaag in De Liemers.
Bekende namen uit de dance scene zullen dan afreizen naar het festival, zoals de wereldberoemde Oliver Heldens, de Duitse DJ Felix Jaehn en het razend populaire hardstyle duo Dual Damage.
De volledige line-up van Dreamfields Festival is te bekijken via www.Dreamfields.nl .

Brede programmering

Het festival kenmerkt zich al vanaf het begin door de brede programmering. Zowel liefhebbers van house muziek, feestmuziek en hardstylemuziek kunnen hun hart ophalen op het uitbundig gedecoreerde festival. Ook dit jaar is de line-up op zijn minst veelzijdig te noemen.
Voor de house liefhebbers is er de kleurrijke mainstage met dit jaar naast Oliver Heldens en Felix Jaehn ook bekende namen als La Fuente, Sam Feldt en Mike Williams. Op het strand podium kunnen bezoekers genieten van onder andere DJ Roog, Chico Rose en Karim Soliman.
In de grote tent naast het hoofdpodium variëren de muziekgenres, waarbij er van urban tot house gedraaid wordt onder de noemer ‘cross-over’, met bekende artiesten als Bilal Wahib, Freddy Moreira en bekende influencers als Sam Hofman, Turfy Gang en STUK.

Hardstyle

Voor de liefhebbers van het hardere werk is Dreamfields altijd een paradijs. Het grote buitenpodium van het festival wordt opnieuw gehost door het hardstylemerk XXlerator, waar dit jaar onder andere Outsiders, Rooler, D-Block en S-te-Fan en Vertile te vinden zijn.
In een nieuwe, grotere tent vinden de hardstyle liefhebbers populaire namen als Dual Damage, Mutilator en Unresolved naast opkomende talenten als Kruelty, Imperatorz en Cybergore.

Trance en techno DJ’s

Nieuw dit jaar is een area gevuld met trance en techno DJ’s, die in een eigen donkere tent hun plekje hebben gevonden. Hier kun je heerlijk dansen op de muziek van onder andere Superstrings, Ve/Ra en Michael Amani.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van Dreamfields gaat volgens de organisator minstens net zo hard als voorgaande jaren, wat erop duidt dat het festival ook dit jaar weer zal uitverkopen.