Kaartverkoop Posttheater Seizoen 2024-2025 is gestart

Foto: Maartje ter Horst.Kik - Jan Beuving

Een nieuw programma dat je laat glimlachen, schaterlachen en bulderlachen is nu in de verkoop. Meer dan 150 cabaretiers en comedians staan komend seizoen voor je klaar, van aanstormend talent tot bekende namen.

Bij wie val jij van je stoel?

Voor elk wat wils

Het nieuwe seizoen heeft voor elk wat wils.  Of je nu houdt van de droge humor van André Manuel, de hilarische typetjes van Iris Rulkens, de scherpe grappen van Soundos of het absurdisme van Christian van Eijkelenburg. Je beleeft het komend seizoen in het Posttheater.
Bijzonder in het aanbod zijn onder andere Niek en Guy. Dit duo maakte vorig seizoen deel uit van de Ashton Brothers, maar staat dit seizoen op de bühne met haar eigen debuutshow ‘Es Rever’, een mix van magie, theater, comedy en muziek. Daarnaast vind je dit seizoen naast cabaret ook muziek en kindervoorstellingen in het aanbod. Zo geven in januari de muzikale tweelingbroers Tangarine een theaterconcert in de intieme sfeer van het Posttheater.
Verder geniet je ook dit seizoen van nieuwe programma’s van bekende namen als Jan Beuving, Peter Heerschop en Viggo Waas, Dolf Jansen en Roué Verveer.

Posttheater
Roué Verveer – Op eigen risico. Foto: Raúl Neijhorst

Ontdek nieuwe artiesten

  • Posttheater laat je graag nieuwe artiesten ontdekken. Daarom kan je ook dit jaar weer een PostPartout bestellen. Kies drie voorstellingen uit een speciaal geselecteerd aanbod voor slechts €45,-. Op deze manier ontdek jij makkelijk je nieuwe favoriete cabaretier.
  • Posttheater nodigt je verder graag uit voor de feestelijke preview avond op donderdag 19 september. Verschillende artiesten geven je een voorproefje van hun show, waarna er gezamenlijk op het nieuwe seizoen getoast wordt.
  • Kijk voor het hele programma op www.posttheater.nl en boek snel je tickets.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen