State of Fashion 2024: printsessies en gratis laten drukken

Foto: State of Fashion

State of Fashion 2024 presenteerde op 16 mei met trots de Biënnale: Ties that Bind. Naast het bekijken van de tentoonstelling kunnen bezoekers hun kleding gratis laten bedrukken in Rozet op 15 juni, 22 juni en 29 juni.

Ook houdt Plaatsmaken printsessies op hun locatie op 8 juni en 12 juni.

Zeefdrukinstallatie Farah Fayyad en Plaatsmaken

Farah Fayyad

Naast het bekijken van de tentoonstelling kunnen bezoekers hun kleding gratis laten bedrukken in Rozet, bij de installatie van Farah Fayyad in Rozet, een Libanese grafisch ontwerper en printmaker. Tijdens de politieke protesten van 2019 in Beiroet, Libanon, installeerde Fayyad samen met ontwerper Siwar Kraytem een zeefdrukpers midden in het tumult van de demonstraties. Kunst en slogans van lokale kunstenaars, geïnspireerd op protesten, werden daar op de kleding van demonstranten gedrukt. Ties that Bind herhaalt dit sociale experiment in eigentijdse context met ontwerpen van acht kunstenaars uit Arnhem.

Printsessies, laten bedrukken

Plaatsmaken houdt ook printsessies op hun locatie op 8 juni en 12 juni.
Op 15 juni, 22 juni en 29 juni kunnen bezoekers kledingstuk(ken) of een draagtas naar Rozet brengen om deze gratis te laten bedrukken met één van de acht unieke State of Fashion 2024 designs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen