Vrijwilligers gezocht als hulp voor de boetseergroep

Foto: Pleyade boetseergroep

Zou jij het leuk vinden om blinde en slechtziende deelnemers te begeleiden bij de boetseergroep? Pleyade zoekt jou.

Bezorg jij graag iemand een glimlach? Zij verwelkomen jou dan graag als vrijwilliger bij Pleyade.

In Wolfheze

Pleyade locatie het Schild in Wolfheze is een woonvorm waarin zorg, begeleiding en ondersteuning wordt geboden aan mensen met een visuele beperking. Op de locatie Wolfheze krijg je nieuwe inzichten in een andere beleefwereld, doordat de bewoners blind of slechtziend zijn. Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde en geef je extra kleur aan de ondersteuning bij de boetseergroep, elke dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. De groep bestaat uit acht bewoners. Je staat er niet alleen voor. Er is een gastdocent en er zijn twee vrijwilligers ter ondersteuning.
Zelf boetseren kan… als er tijd voor is, maar deze bewoners vragen best veel aandacht. Als begeleider ben jij ook degene die voor een lekker kopje koffie zorgt.

Wat vragen ze van jou?

Fijn als je inlevingsvermogen hebt, creatief bent met klei en het leuk vindt om mensen op weg te helpen bij het boetseren.

Verder nog

Als vrijwilliger van Pleyade nodigen ze je graag uit om, samen met andere vrijwilligers, themabijeenkomsten te bezoeken. Verder uit Pleyade meerdere keren per jaar zijn waardering voor vrijwilligers. Ook vergoeden ze je reiskosten en ben je tijdens het vrijwilligerswerk verzekerd.

Interesse?

Ben jij de creatieve gezellige boetseerondersteuner die ze zoeken? Neem dan contact op met Therese van Loon, (06) 11115250 of via [email protected].

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Vrijwilligerscentrale Arnhem is er voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk. Op hun website vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen