Vrijwilligersvacature van de week: bij Dagbehandeling De Praets

Foto: Vrijwilligerscentrale Arnhem.De Praets

Voor de dagbehandeling De Praets zijn zij op zoek naar een vrijwilliger die hen wil ondersteunen bij het aanbieden van een activiteit aan ouderen die de dagbehandeling bezoeken.

Heb je affiniteit met ouderen met beginnende dementie en zou je een middag per week tijd hebben en het leuk vinden om deze ouderen een leuke middag te bezorgen? Doordat ouderen naar de dagbesteding komen, heeft de eventuele partner thuis ook even tijd voor zichzelf, indirect ondersteun je hem of haar dus ook.

Wat wordt verwacht van jou?

Attent wil focussen op hetgeen zij voor ouderen kunnen betekenen. Elke dag worden er activiteiten aangeboden aan deze ouderen die de dagbehandeling bezoeken. Voor een of meerdere dagdelen per week zijn zij op zoek naar een vrijwilliger die de begeleider wil ondersteunen bij het aanbieden van een activiteit. Hierbij kun je denken aan schilderen, koken, muziek maken, gezelschapsspellen, bewegen en wandelen.

Wat krijg je terug?

Wat je ervoor terug krijgt zijn blije gezichten en een voldaan gevoel omdat je bij hebt kunnen dragen aan een zinvolle dagbesteding voor ouderen.

Wil je kijken of dit bij jou past?

Neem dan contact op met Kim Nieuwenhuis, (06) 22872455 of via [email protected].

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Vrijwilligerscentrale Arnhem is voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk. Op de website vindt je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen