GOOG geeft een kerstconcert met allure in Posttheater

Foto: GOOG-Koor 2022

Wil je kerst voelen en wegdromen bij romantische kerstmuziek vol melancholie of weemoed? Luisteren naar klanken vanuit een ver verleden, uit landen als Engeland, Italië, Frankrijk?

Op 21 december geeft het GOOG (Gelders Opera- en Operette Gezelschap) een Kerstconcert met allure in het Posttheater. Daar hoor je prachtige gecomponeerde muziek van verleden heden en toekomst.

Prachtige koorwerken en aria’s

GOOG opent de avond met Angele Dei van Ponchielli, vervolgens zullen ze prachtige nummers als Norma Viene, de Casta Diva van Bellini, de Triomfi Amore van Gluck, het Sanctus van Gounod en het prachtige For the beauty of the earth, van John Rutter ten gehore brengen. Rachmaninov maar ook Rheinberger, Britten, Saint-Saens en Humperdinck. Natuurlijke de traditiegetrouwe liederen zoals Stille nacht.
Prachtige koorwerken en aria’s die op hun manier óók de warme en hoopvolle sfeer brengen die we in deze tijd van het jaar zo nodig hebben met zijn allen. Dit alles onder leiding van Hans Lamers met medewerking van hun concertpianist Chris Kok.

GOOG

GOOG is een regionaal muziektheater-koor met haar wortels in het Arnhemse en omgeving. Het GOOG heeft een breed repertoire, waarvan de kern bestaat uit opera, musical en operette. Een koor vol beweging, waarin naast het geweldige koor, ook onze uitstekende solisten volop excelleren.

Praktische informatie

  • Het kerstconcert van GOOG vindt plaats op donderdag 21 december in het Posttheater, Rosendaalsestraat 27, Arnhem.
  • Aanvang is 20.30 uur, het einde rond 22.30 uur.
  • Entreeprijs is €19,25 (live); €15.75 (online gestreamed).
  • Koop jouw tickets hier.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen