Uitnacht Arnhem keert terug in 2024

Foto: Uitnacht Arnhem

Uitnacht Arnhem, het culturele feest van Arnhem, is verheugd om aan te kondigen dat het in 2024 terugkeert na een van de meest succesvolle edities ooit. Vorig jaar trok het evenement 20.000 bezoeken, wat bewees dat Uitnacht Arnhem zich heeft gevestigd als een hoogtepunt in de culturele kalender van Arnhem.

Dit jaar zetten alle culturele instellingen van de stad opnieuw hun deuren open om bezoekers te verwelkomen, en het beste is dat alle activiteiten gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Of je nu van dans, muziek, theater, kunstexposities, cinema, of andere vormen van cultuur houdt, Uitnacht Arnhem biedt voor elk wat wils.

Het programma

Uitnacht Arnhem 2023. Elske Nissen

Het programma voor Uitnacht Arnhem 2024 is nog in ontwikkeling, maar Cultuur Netwerk Arnhem heeft al een geweldige line-up van evenementen en optredens in petto! Ze nodigt alle artiesten, performers en culturele instellingen uit om contact met hen op te nemen en hun ideeën te delen, zodat ze een gevarieerd en boeiend programma kunnen samenstellen dat de diversiteit van de culturele scene in Arnhem weerspiegelt.

Let op!

Uitnacht Arnhem programmeert niet. Als je meedoet aan de Uitnacht is het de bedoeling dat je zelf voor de productie, locatie en technische benodigdheden zorgt. De organisatie biedt alleen een platform aan met groot publiek. Uiteraard helpt Cultuur Netwerk Arnhem waar nodig. Zo heeft zij de contacten van verschillende locaties en kan helpen een match te vinden tussen partijen.

Meedoen?

Wil je deel uitmaken van Uitnacht Arnhem 2024? Aarzel dan niet en stuur Cultuur Netwerk Arnhem een e-mail op [email protected] met jouw ideeën en voorstellen.

Oproep aan ondernemers

Uitnacht Arnhem heeft niet alleen als doel het bestaande publiek kennis te laten maken met verschillende kunstdisciplines, maar ook om een nieuw en divers publiek aan te trekken. Daarom roept Cultuur Netwerk Arnhem alle Arnhemse ondernemers op om met hen samen te werken en de stad in paars te laten stralen tijdens de Uitnacht Arnhem 2024.

Voorbeelden

Uitnacht Arnhem
Uitnacht Arnhem 2023. foto: Elske Nissen

Vorig jaar hebben lokale ondernemers, zoals Pizzabakers en Focus Arnhem, bijgedragen aan het succes van Uitnacht Arnhem met speciale paarse creaties. Dreamdresses zette paarse jurken in de etalage. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe lokale ondernemers het evenement kleurrijk en memorabel kunnen maken.

Wil je meedoen?

Heb je ideeën om de stad in paars te laten stralen in januari? Wil je bijdragen aan de viering van de kunst en cultuur in Arnhem? Neem dan contact met ons op via  [[email protected]].
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates over de Uitnacht Arnhem 2024 door hen te volgen op sociale media en onze website te bezoeken op  [www.uitnacht.com].

Uitnacht Arnhem

Uitnacht Arnhem is een initiatief van Cultuur Netwerk Arnhem waarvan de grootste culturele instellingen van de stad lid zijn. De speciaal opgerichte stichting Culturele Evenementen Arnhem organiseert het evenement. Uitnacht Arnhem komt tot stand door bijdragen van de deelnemende kunstenaars, organisaties, instellingen én Gemeente Arnhem. Daarnaast ontvangt Uitnacht Arnhem steun van onder andere Platform Binnenstad Arnhem, De Kempenaer Advocaten, Ondernemersfonds en Vrienden van theater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen