Doe mee met Arnhem in Dialoog van 3 tot en met 12 november

Foto: d3rde Verdieping

Wil jij ook zomaar een keer met een onbekend iemand in gesprek, met iemand die je anders misschien voorbij zou lopen? Jouw ervaringen, je wensen, dromen en ideeën met anderen delen, gewoon omdat het leuk en spannend en inspirerend is?

Doe dan mee met Arnhem in Dialoog! van 3 tot en met 12 november. Het doel is: elkaar beter of anders leren kennen, want: ‘bekend maakt bemind’. Dit jaar organiseert D3rde Verdieping Arnhem in Dialoog samen met Humanitas Rijn-IJssel, de SWOA en de gemeente Arnhem.

Wat is het?

Jaarlijks organiseert D3rde Verdieping begin november Arnhem in Dialoog. Dit jaar is Arnhem in Dialoog van vrijdag 3 tot en met zondag 12 november. Een week lang kun je dan op allerlei plekken in de stad, bij mensen thuis, in een wijkcentrum of buurthuis of bij een organisatie of instelling, in gesprek, in dialoog met andere mensen. Mensen die je niet kent en die je anders ook niet zou hebben ontmoet. Het doel is: elkaar beter of anders leren kennen, want: ‘bekend maakt bemind’.

Thema

Thema dit jaar is eenzaamheid. Dat is iets waar we allemaal mee te maken hebben, maar het liever niet over hebben. Iedereen is wel eens eenzaam (geweest) of kent iemand die eenzaam is. Sommige mensen zijn (of voelen zich) altijd eenzaam, ook al zien zij regelmatig andere mensen. Andere mensen zijn alleen, maar voelen zich niet alleen of eenzaam. En weer andere mensen zoeken de eenzaamheid juist op! Kortom, hoe alleen of eenzaam je bent of hoe dat voelt, is voor iedereen weer anders. Dat ontdek je door met elkaar in gesprek te gaan. Dus laten we het er nu eens wel over hebben!

Meedoen met Arnhem in Dialoog?

Je kunt je aanmelden voor Arnhem in Dialoog (met eventueel jouw voorkeur voor een dag, tijd en locatie of wijk) via de website www.arnhemdialoog.nl. Daar vind je ook de dialoogtafels die al bekend zijn. Doe mee, het is leuk!

Meer informatie

Voor meer info: D3rde Verdieping, Ad Boogaard: telefoon 06-48697851, [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen