In 2023 een nieuwe editie van het Bonte Schaap Festival in Rheden

Foto: Theo Jansen

Na de eerste succesvolle editie van het Bonte Schaap Festival afgelopen juni is de organisatie al weer volop bezig om volgend jaar een vervolg te geven aan het ‘nieuwe’ evenement. De datum is ook al bekend, zondag 11 juni 2023.

Ook is er weer een pre-party op zaterdag 10 juni. De inschrijving voor de kramen is vanaf nu weer geopend. En natuurlijk zal de schaapskudde ook weer van de partij zijn!

Het motto is ‘Vóór en dóór het dorp Rheden’

“En dit hebben we volop gezien tijdens de eerste editie! Wat een enthousiasme én medewerking hebben we mogen ervaren van onze verenigingen, stichtingen, ondernemers en vrijwilligers. Het is een feest geworden van ons dorp en we hopen ook de komende editie weer op ieders steun te mogen rekenen,” aldus de organisatie.
Het Bonte Schaap Festival is een samenwerking van BIZ/Centrum Rheden, de ORDS en de Rhedense Schaapskudde. Deze organisaties hebben de handen ineen geslagen om een evenement op poten te zetten voor het dorp met regionale uitstraling.
De organisatie is verder al weer bezig om een gevarieerd programma aan te bieden met veel talent uit dorp Rheden. Denk hierbij aan veel kinderactiviteiten, live-muziek, straattheater, een verenigingenplein en andere onverwachte acts.

Schrijf je in voor een kraam

De website is inmiddels up to date en het is vanaf heden mogelijk om je in te schrijven voor een kraam. Let wel, organisaties en ondernemers uit het dorp Rheden en uit de andere dorpen in de gemeente Rheden krijgen de voorkeur bij het toekennen van de kramen. Ook is het mogelijk om je als vrijwilliger aan te melden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen