Luisteravond bij Het Colofon: het beste uit ‘Aangenaam Klassiek’

Foto: Het Colofon

Het najaar voelt voor de klassieke muziekmarkt eerder aan als een nieuwe lente! De catalogi stromen over van nieuwe releases en de bakken in de winkel staan vol met bekende acties als Aangenaam Klassiek en aanbiedingen van Vereniging Klassieke Zaken.

Op woensdagavond 16 november kun je in het Colofon luisteren naar een selectie van de aanbiedingen uit de Aangenaam Klassiek campagne. Onze muziekman, Martin Buninga, zal zijn selectie laten horen en toelichten met achtergrondinformatie over gespeelde werken en de artiesten. In de aanloop naar de cadeaumaand kun je je laten voorlichten en zo tot de mooiste keuze komen wat je cadeau wil geven óf voor jezelf wil aanschaffen.

Landschap minder overzichtelijkHet Colofon

Het is al jaren zo dat er eigenlijk geen sprake meer is van een paar overbekende platenmaatschappijen waar de grote namen op vertegenwoordigd zijn en kleinere maatschappijen zich richten op artiesten en repertoire in de marge. Het landschap is tegenwoordig een stuk minder overzichtelijk, maar daarom wel verrassender dan in vroeger jaren. Je zult in onze bakken met nieuwe uitgaven labels tegenkomen, waarvan je misschien nog nooit hebt gehoord. Die, vaak bevlogen, maatschappijen leveren de mooiste releases van uiteenlopend repertoire van renaissance tot nieuw gecomponeerd werk.

Eigen cd’s uitbrengen

Een verschijnsel dat we steeds vaker tegenkomen is dat artiesten of gezelschappen in eigen beheer een cd uitbrengen. Veelal zijn de cd’s niet in de reguliere handel verkrijgbaar, maar bij het Colofon krijgen artiesten uit de regio en nationale artiesten de ruimte en aandacht die ze verdienen. In onze nieuwsbrief kom je daarvan een paar mooie voorbeelden tegen.

Praktische informatie

De Luisteravond is op woensdag 16 november van 19.30 – 21.30 uur in het Colofon aan de Bakkerstraat 56. Inloop is vanaf 19.00 uur.
Er is vrij toegang. Maar wel graag reserveren: (reserveren voor de luisteravond).
Voor meer informatie over het muziekaanbod bij Het Colofon kijk naar de nieuwsbrief van Het Colofon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen