Geniet van de nazomer in het Openluchtmuseum

Foto: Openluchtmuseum

De zomer loopt ten einde, maar dat betekent niet dat er niks meer te doen is in het Openluchtmuseum. Hier krijg je bijvoorbeeld een update over het Vakantiehuisje Warnsveld.

Ook hoor je meer over de rondleiding: het Openluchtmuseum tijdens de Tweede Wereldoorlog. En er wordt terug geblikt op de geslaagde Zomeravonden.

Vakantiehuisje Warnsveld

Openlucht Museum
Vakantiehuisje Warnsborn

Afgelopen maanden zijn ze druk bezig geweest met het opbouwen van het Vakantiehuisje uit Warnsveld. In deze woning gaan ze de verhalen vertellen van de bewoners van het vakantiehuisje. Als voorproefje, hebben zij voor je de bouw vastgelegd in een timelapse.
Naar verwachting zal de vakantiewoning vanaf halverwege december voor het publiek geopend worden.
Bekijk de video van de opbouw.

Rondleiding: Het Openluchtmuseum tijdens WO2

Wist jij dat er tijdens de tweede wereldoorlog mensen tijdelijk gewoond hebben in het museumpark? Bij veel gebouwen en op verschillende plekken in het museum zijn er nog steeds details te zien van die tijd.Ter ere van de Airborne en de herdenking van de slag om Arnhem worden er in september een elk weekend rondleidingen georganiseerd waarbij je langs al deze bijzondere plekjes gaat.
Lees meer over de rondleidingen.

Zomeravonden 2022

Van 30 juli tot en met 14 augustus waren de Zomeravonden in het Openluchtmuseum. Lekker genieten van eten en drinken, naar muziek luisteren én leuke dingen doen met het hele gezin.
Ook dit jaar was het weer een groot succes. Heb jij jezelf al gespot in de aftermovie? Iedereen kijkt al uit naar volgend jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen