Op 5 juni Westerveld Fair in Elden

Foto: Westerveld Fair

Op de eerste Pinksterdag, 5 juni, zijn er bijzondere demonstraties en activiteiten te beleven in park Westerveld in Elden tijdens de Westerveld Fair. Het is een openlucht evenement met demonstraties en shows voor het hele gezin.

Het programma is tussen 11.00 en 17.00 uur en geheel afgestemd op activiteiten en demonstraties die met buitenleven te maken hebben.

Historie

In het voormalige Overbetuwse dorp Elden (gem. Arnhem) ligt een uniek park rond een grote kolk welke ontstaan is bij een dijkdoorbraak in 1740. Om aan iedereen de schoonheid van dit park te laten zien wordt jaarlijks de Westerveld Fair georganiseerd.

De Fair

De Westerveld Fair is een openlucht evenement met demonstraties en shows voor het hele gezin. Het programma is geheel afgestemd op activiteiten en demonstraties die met buitenleven te maken hebben. Op de grote speelweide in het park vinden doorlopend presentaties plaats met paarden, honden en roofvogels: Fleurop dames zadelclub met prachtige Friese paarden, Ad Louwen van Stal ’t Nieuwveer met zijn werkpaarden, een roofvogelshow van De Valk en als hoofdact een heus jachtspektakel in de vorm van een slipjacht.

Een leuke middag uit

Daarnaast zal er een markt met brocante en streekproducten zijn. Ook zijn er allerlei activiteiten voor kinderen waaronder een top goochelshow van Lars van Tuijl. Ook zal en een professioneel schminckteam aanwezig zijn van Coole Koppies.
Nieuw dit jaar is de verkoop van buitenplanten. Mooie bloeiers voor een prikkie.
Op het terrein is voldoende horeca voor een lekker drankje, heerlijke zoetigheid en een lekkere snack. Kortom je kunt er een leuke middag uit van maken.

Gratis

Kortom de Westerveld Fair is een met een gevarieerd en aantrekkelijk programma in een prachtige omgeving dat zeker een bezoek waard is. En de entree is helemaal gratis.
Voor meer informatie, kijk op hun website: www.evenementen-elden.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen