Donderdag 4 november talentenplatform Rozessie in Rozet

Foto: Rozet

Op donderdag 4 november vindt de derde editie plaats van het Arnhemse talentenplatform Rozessie. De 5e verdieping van Rozet Arnhem verandert deze avond in een grote huiskamer, mét een podium.

Hier krijgen jonge performers uit Arnhem en omgeving de kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

Het mag en kan allemaal

Van rauwe hiphop beats en spoken word tot cabaret en singer-songwriter, bij Rozessie mag en kan het allemaal. De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten en tussendoor draait DJ Rain lekkere plaatjes. De presentatie wordt tijdens deze editie verzorgd door Tim Lenders.
Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Ook worden er video-opnames en foto’s gemaakt van de optredens, zodat deelnemende artiesten er ook nog eens een toffe registratie van hun optreden aan overhouden.

De volgende acts staan op de planken:Rozessie

  • Bram Wientjes – poëzie: Bram Wientjes (2000) heeft literatuur in zijn nieren en theater in zijn hart. Door middel van vervreemdende elementen als uitvergroting of lange uitweidingen over schijnbaar nutteloze details probeert hij de aanschouwer mee te trekken in zijn werk en er echt een connectie mee te maken. Geïnspireerd door de meest uiteenlopende dingen (op het moment het internet, massaevenementen en gemeenschappen) belooft zijn werk een amusant zooitje te zijn. Het enige wat standaard zal zijn aan zijn optredens is de kleding die hij draagt en de bio die hij van tevoren aanlevert.
  • Nine – dromerige lo-fi alternatieve rock:Nine groeide op in een muzikaal huishouden en pakte op negenjarige leeftijd de gitaar al op. Haar muziek laat zich het beste omschrijven als een eigenzinnige mengelmoes waarbij jazz, rock en hedendaagse popmuziek worden overgoten met een lo-fi sausje.
  • Prijs – rapper/songwriter: Rapper en songwriter Prijs maakt een flamboyante mix van trap, punk en hyperpop en creëert daarnaast ook graag kleding, sieraden en video’s. Al deze uitingen laat hij het liefste samenkomen in de vorm van videoclips. Prijs is eveneens lid van het Arnhemse muziekcollectief Klokpack6ix, een groep prettig gestoorde rappers, producers en kunstenaars.
    Op 10 december organiseert dit collectief ook een eigen feest in Willemeen. Op 4 november bij Rozessie dus alvast een klein voorproefje.

Over Rozessie

Rozessie biedt jonge artiesten en creatievelingen uit Arnhem en omgeving een podium om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.
Rozessie is een initiatief vanuit Piepschuim Rozet en Jongin Arnhem. In 2022 staan er maar liefst tien edities van Rozessie op de planning. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.

Praktische informatie

De derde editie van Rozessie vindt plaats op donderdag 4 november in Rozet Arnhem aan de Kortestraat 16, op de 5e etage, van 17.30 tot ongeveer 20.30 uur.
De toegang is gratis en er is geen QR-code nodig. Je hoef je ook niet in te schrijven.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden