Na de zomervakantie splinternieuw activiteitenprogramma bij Rozet

Foto: Rozet

Weet dat er na de zomervakantie een splinternieuw activiteitenprogramma van Rozet op je wacht, met een rijke keuze aan cursussen, workshops, lezingen en excursies. Dit programma vind je terug in het programmagids, die binnenkort bij veel Arnhemmers op de mat ligt.

Heb jij hem niet ontvangen? Geen nood, vanaf eind augustus ligt hij voor je klaar in de Rozetvestigingen (en op meer plekken in de stad). Natuurlijk kun je ook terecht op rozet.nl/cursus, waar je je meteen voor je favoriete cursus kunt inschrijven. Wel zo handig.

Talenmarkt

Wil je graag een taal leren? Of misschien wil je je verder ontwikkelen in een taal die je al een beetje spreekt? Dan ben je bij Rozet aan het goede adres. Je kunt bij ons meer dan vijftien talen leren op allerlei niveaus.
Vind je het lastig om te kiezen, twijfel je over je instapniveau of wil je wat vrijblijvende informatie? Kom dan op zaterdagmiddag 11 september naar de talenmarkt in Rozet Centrum. Op Plein op 3 zit een groot aantal docenten voor je klaar om je alles te vertellen over hun cursussen en je te adviseren bij je keuze.
Kijk voor meer informatie op rozet.nl/nieuws/talenmarkt.

IELTS Test Preparation Course (Engels)

In deze cursus ga je je voorbereiden op de IELTS-test (International English Language Testing System,). In vijftien lessen leer je wat je moet kennen en kunnen om je vol zelfvertrouwen aan te kunnen melden voor deze toets.
Wat is de IELTS-test? De test is bedoeld voor studenten die zich willen voorbereiden op een studie aan een buitenlandse universiteit. Ook mensen die voor langere tijd in een Engelssprekend land willen wonen en werken maken de toets vaak.
Ga voor meer informatie over de toets naar www.bltc.nl.

Excel voor beginners

Ontdek het gemak van Excel en leer er beter en sneller mee werken. Je past je nieuwe kennis meteen toe in oefeningen, lekker praktisch. Natuurlijk krijg je ondersteuning waar nodig. Inschrijven hier.

Realistisch fijnschilderen voor beginners

Wat komt er precies kijken bij het maken van een olieverfschilderij zoals de oude meesters dat deden? Dat leer je in deze basiscursus. Nog nooit met olieverf gewerkt? Helemaal niet erg, met onze tips en tricks leer je vanzelf de fijne kneepjes, met verbluffend resultaat. Meer informatie hier.

En verder

Van Pilgrim fathers tot de Marlboro-man: kunst in Noord-Amerika.
Kierkegaard: de vader van het existentialisme.
Godsbewijzen in de filosofie: wat is hun waarde?

Netwerkpartners in beeld:

De Rozet-partners bieden een uitgebreid aanbod aan cursussen, lessen en workshops. Je kunt bij hen terecht voor muzieklessen, cursussen en workshops dans- en theater, creatieve cursussen en workshops poëzie en creatief schrijven. Kijk voor meer informatie op de rozet.nl/netwerkpartners.
Een voorproefje: Vanaf september start Yke Schotanus (De Kunstmakerij) met de Schrijfkamer en de cursus Gedichten Schrijven. Bijzijn is meemaken.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden