Burgers’ Zoo voorlopig beperkt open

Foto: Burgers' Zoo

Op maandag 17 mei hoort Koninklijke burgers’ Zoo of ze definitief open mogen op woensdag 19 mei. Voorlopig mogen de binnenlocaties niet open.

Concreet betekent dit dat de Bush, Desert, Ocean en Mangrove voorlopig dicht zijn. De Parkwinkel, Coffee Corner, het Parkrestaurant en het Safarirestaurant zullen wel open zijn voor take-away. De terrassen zijn open tot vijftig bezoekers.

Tijdelijk voordelige tickets

Omdat deze beperking een grote impact heeft op jouw bezoek heeft Burgers’ Zoo in deze tijdelijke periode de prijs van de tickets hebben verlaagd naar €10,-. Let op, dit ticket is alleen geldig in de periode dat Burgers’ Zoo beperkt open is. Voorlopig is dat van 19 mei tot en met 10 juni.

Reserveer een tijdslot

Om jouw bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen is het maximum aantal bezoekers per dag sterk beperkt. Daartoe worden alle bezoekers (ook abonnementhouders) gevraagd voorafgaand aan hun bezoek in het online reserveringssysteem een tijdslot te reserveren en de bevestiging mee te nemen op het tijdstip van het bezoek.

Deze maatregelen gelden voor wanneer het park weer opent:

  1. Om jouw bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen, heeft Burgers’ Zoo druk gewerkt om aan de 1,5 meter-maatschappij te voldoen en het dierentuin zal het maximum aantal bezoekers per dag sterk beperken. Om dat te realiseren en reguleren is er een reserveringssysteem gebouwd. Met dit systeem dienen alle bezoekers (ook abonnementhouders) voorafgaand aan hun bezoek in het online reserveringssysteem een tijdslot te reserveren en de bevestiging mee te nemen op het tijdstip van het bezoek.
  2. Het gezelschap waarmee je Burgers’ Zoo bezoekt mag maximaal uit twee personen van dertien jaar en ouder bestaan. Wanneer iedereen uit hetzelfde huishouden komt geldt die beperking niet.
  3. De horeca ziet er even anders uit. Bezoekers kunnen eten en drinken afhalen.
  4. Het is voor bezoekers van dertien jaar en ouder verplicht een mondkapje te dragen in alle binnenlocaties, zoals in de overdekte ecodisplays, restaurants en in de winkel.
  5. Niet alle toiletten zijn open. De wc’s bij de Hoofdingang, het Parkrestaurant, de Panterplaza, de Mangrove en de Foyer zijn openbaar toegankelijk.

Alleen online ticketverkoop

Heb je nog geen regulier entreeticket en wil je het park bezoeken, dan dien je deze online aan te schaffen. De kassa is alleen voor noodgevallen open. Ook jouw parkeerticket dien j online aan te schaffen. Ben je reeds in het bezit van een ticket, voordeel bon of abonnement, dan maak hier de reservering voor een tijdstip van binnenkomst. U kunt hier direct het parkeerticket bestellen.

Online tijdstip van binnenkomst reserveren

De dierentuin biedt de mogelijkheid om online een toegangskaart te kopen en een reservering te doen om binnen een bepaald tijdstip van binnenkomst (van een half uur) het park te betreden. Per bezoeker dien je naast jouw toegangskaart ook een bevestiging van reservering van het tijdstip van binnenkomst mee te brengen. Je kunt maximaal één tijdslot reserveren. Nadat je Burgers’ Zoo bezocht hebt, kun je wederom één tijdslot reserveren. Kom je met drie mensen uit jouw huishouden naar Burgers’ Zoo, dan dien je op dat tijdstip van binnenkomst ook een reservering voor drie personen te maken. Ook jouw parkeerticket dien je vooraf online aan te schaffen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen