Tekenen met Rozet in het Openluchtmuseum

Foto: Rozet

Buiten zijn is leuk. Buiten tekenen is leuker. Buiten tekenen met Rozet in het Openluchtmuseum is het allerleukst.

12 mei start de cursus Tekenen in het Openluchtmuseum. Er zijn nog drie plaatsen vrij.

Intieme cursus met maximaal zes personen

Pak nu je kans als beginnende of gevorderde kunstbeoefenaar en schrijf je in voor deze intieme cursus met maximaal zes personen. Door het beperkte aantal plekken is er veel aandacht van de docent, zodat deze jouw horizon (letterlijk en figuurlijk) kan verbreden. Het helpt natuurlijk ook dat het Openluchtmuseum een magische plek is, waar je gegarandeerd inspiratie zult opdoen.

Waarnemen en verbeelden

Tijdens de cursus ben je onderdeel van de groene omgeving en ter plekke verbeeld je wat jouw zintuigen waarnemen. Je leert niet alleen hoe je een landschap opzet, maar ook hoe je het perspectief moet aanpakken. Aan de hand van verschillende tekentechnieken breng je variatie in je voorstelling aan. Ook kun je heel goed met verf uitdrukking geven aan het landschap door met verschillende kleurlagen te werken. Dus pak nu je kans als beginnende of gevorderde kunstbeoefenaar en schrijf je in voor deze intieme cursus met maximaal zes personen en veel aandacht van de docent die jouw horizon zal verbreden.

Let op

De cursusprijs (€97,50) is exclusief de entree voor het museum. Neem vanaf de eerste bijeenkomst zelf een krukje en eigen materiaal (schetsboek, potlood, kleurpotloden en/of verf) mee. Deze cursus kan alleen doorgaan als de coronamaatregelen dit toelaten.
Tip: wacht niet te lang met inschrijven.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden