Uurtje Oost: eerste Open Podium Livestream van Theater aan de Rijn

Foto: Edwin Smits

Ook nu het theater gesloten is krijgen schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen de kans om hun werk vanuit Theater aan de Rijn in Arnhem te presenteren.

Waar in normale omstandigheden het theater een paar keer per maand haar deuren live opent voor jonge makers is dit Uurtje Oost nu ook (gratis) online te bezoeken. Doordat de livestream via een Vimeo kanaal loopt kunnen kijkers via de chatfunctie net als altijd in gesprek met de makers.

Komende edities Uurtje Oost

  • Donderdag 1 april om 17.00 uur presenteren ArtEZ-alumni Jasper van de Pijl en Bram Walte een absurdistische toneelbewerking van het horrorverhaal The Unnamable van H.P. Lovecraft. Online via Vimeo.
  • Donderdag 8 april onderzoekt de Senegalese choreograaf, danser, kunstschilder én vader Alioune Diagne de mannelijke lijn in zijn familie in de voorstelling Papadag. In deze ontroerende en interdisciplinaire solovoorstelling zie je hoe het vaderschap Alioune heeft veranderd.
  • Donderdag 15 april neemt Igor Vrebac het publiek mee in het repetitieproces voor de voorstelling OMG. Met grote fascinatie voor het hogere nodigt de voorstelling uit om te ervaren wat er gebeurt als we geloven dat het goddelijke zich niet boven ons, maar in onszelf bevindt.

Reserveer gratis via de website van Theater aan de Rijn.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden