Sprekers gezocht voor ‘Ik-buurt-mee!-lezingen in Velp

foto 2014
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De eerste ‘Ik-buurt-mee! lezingen van dit seizoen zijn achter de rug. Het was bijzonder: voor het eerst lezingen alleen via live stream. Op deze manier konden de lezingen toch doorgaan.

Mogelijk kunnen er in het voorjaar weer ‘live’ lezingen georganiseerd worden. Vanwege de bijzondere situatie worden nu (pas) sprekers gezocht voor het komende half jaar (januari tot en met mei 2021).

Sprekers gezocht

Om een voorjaarsprogramma te kunnen maken, worden nieuwe sprekers gezocht. Denkt u vanuit uw (oude) professie of hobby een leuk verhaal te kunnen houden, dat andere buurtgenoten kan boeien? Meldt u aan! Ook degenen die in het verleden kenbaar hebben gemaakt een lezing te willen houden, vragen ze om (opnieuw) te reageren.

Stuur een korte samenvatting van uw bijdrage naar onderstaand mailadres. Ziet u zichzelf geen lezing geven, dan is er wellicht een buur of buurtgenoot die u kent, die u op dit verzoek attent wilt maken. Ze streven voor de komende maanden naar vier (of vijf) goed bezochte ‘Ik-buurt-mee!-lezingen (als onderdeel van de activiteiten van Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter) in Velp.

U kunt reageren via mailadres: [email protected] Meer informatie: www.eenpassievoorboeken.nl

ik buurt mee

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden