Arnhemse Support Your Locals Box: voor en door lokale ondernemers

Foto: Sanne en Megan Geurtsen

Op 15 november lanceerden de zussen Demi en Megan Geurtsen, eigenaresses van kledingmerk DMG Apparel, een nieuw initiatief: de Support your Locals Box.

Een maand geleden werden evenementen verboden en meteen zijn Demi en Megan Geurtsen gaan brainstormen. “De huidige situatie vergt af en toe snel schakelen en veel creativiteit.Eerst dachten we aan een online  evenement. Maar na overleg met de ondernemers en wat realistisch nadenken over het technische aspect, leek het toch niet zo ideaal.”

Gouden idee

support your locals boxMaar toen kwam het gouden idee. Boxen met producten van alle ondernemers, aldus de zussen. “Zo kan jij nog steeds de lokale ondernemers van Arnhem steunen en kunnen zij hun producten aan een eventueel nieuw publiek introduceren. De boxen komen in drie verschillende prijsklassen en bevatten voor ieder wat wils. Ook perfect als kerstpakket of cadeau! Met een aankoop steun jij direct acht tot tien lokale Arnhemse ondernemers, inclusief horecabedrijven. De boxen die in 3 verschillende prijsklassen komen, bevatten onder andere overheerlijke lekkernijen, tegoedbonnen voor afhaalmaaltijden, accessoires en nog meer leuke verrassingen.”

Speciale Actie

Schaf jij de box deze of volgende week aan (49 of 50) aan? Dan maak jij kans op een speciale bezorging. De twee husky mascottes van DMG Apparel zullen de box persoonlijk en coronaproof overhandigen en zullen jou voorzien van veel knuffels en leuke foto’s. Verwen jezelf, verras een vriend, steun een ander.

Basic Box: €25,-Premium Box: €40,-Deluxe Box: €50,-De boxen zijn te koop via de website van DMG Apparel.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden