Haal Azië en Afrika in huis met culinaire decemberbox    

Foto: Pangea Travel

De Arnhemse reisorganisatie Pangea Travel, gespecialiseerd in individuele reizen naar Azië en Afrika, lanceerde op maandag 16 november een culinaire decemberbox.

De box is speciaal gericht op de feestdagen en leuk als cadeau voor zakenpartners, medewerkers, familie en vrienden.

Contact met klanten behouden

Toen in maart 2020 de grenzen van de meeste landen dichtgingen vanwege het coronavirus zocht Pangea Travel naar mogelijkheden om het contact met haar klanten kon behouden. Afgelopen zomer introduceerden ze een culinaire reisbox, waarmee reizigers de smaken van Azië en Afrika zelf in huis konden halen. Omdat het op dit moment nog niet mogelijk is om te reizen besloot de reisorganisatie om speciaal voor de feestdagen een culinaire decemberbox samen te stellen.

Culinaire decemberbox

Deze box biedt een selectie aan van Afrikaanse/Aziatische dranken, kruiden, specerijen, snacks en enkele non-food producten om een Afrikaanse of Aziatische maaltijd mee te maken. Daarmee kun je toch een Aziatisch of Afrikaans vakantiegevoel creeren en staan er tijdens de feestdagen bijzondere versnaperingen op tafel.

In de box zit ook een Pangea Travel waardebon ter waarde van 100 euro, te besteden op een volgende reis bij Pangea Travel (geboekt vóór 31-12-2021). Voor nieuwe boekingen hanteren zij soepele annuleringsvoorwaarden. Voor diverse bestemmingen kan je de reis tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren. Je krijgt je geld terug, mocht de reis onverhoopt niet doorgaan vanwege het coronavirus.

Wat zit er in de box?

  • Een waardebon van €100 voor een volgende reis bij PANGEA Travel.
  • Een fles Ridgeback wijn; misschien wel de lekkerste wijn uit Zuid-Afrika.
  • Een fles traditionele Hakutaka sake (Japanse rijstwijn).
  • Een fles Amarula (Zuid-Afrikaanse likeur).
  • Diverse kruiden en specerijen om Aziatische/Afrikaanse gerechten te maken.
  • Diverse Aziatische/Afrikaanse snacks.
  • Een aantal non-food producten, zoals: Japanse eetstokjes en een Japans / Zambiaans kookboekje.

De box kost 50 euro, is te bestellen via Pangea Travel en wordt gratis thuisbezorgd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen