Ook vanaf 2 november nog steeds van alles te beleven in het Openluchtmuseum

Foto: Nederlands Openluchtmuseum

Vanaf 2 november tot en met 4 december zijn de gebouwen in het Openluchtmuseum gesloten en is het museum geopend als wandelpark. Dat je de gebouwen niet in kunt, betekent natuurlijk niet dat er niets te doen is.

Er is van alles te leren en te beleven, zowel in het binnen- als buitenmuseum. Vergeet niet van tevoren een ticket én tijdslot te reserveren. Wanneer kom jij langs?

Groene rondleiding

Trek je regenlaarzen en een warme trui aan en zoek de ruimte en natuur op in het museum. Elke woensdag en elk weekend kun je in november een Groene Rondleiding volgen. Zo leer je bijvoorbeeld wat voor relatie men vroeger met de natuur had en hoe dat nu is. Ga mee op rondleiding en ontdek meer over het museumpark. Meer informatie hier.

Ontdek de Canon van NederlandOpenluchtmuseum

Bij de interactieve tentoonstelling over de Canon van Nederland maak je een reis door de geschiedenis van ons land. Van Trijntje tot televisie. Elk tijdvak komt tot leven met filmbeelden, spellen en historische voorwerpen. Van welke tijd zou jij graag meer willen weten?
Lees meer hier.

Beleef de herfst van dichtbij

Op een prachtige herfstdag is het echt de moeite waard om een wandeling door het museumpark te maken. De prachtige herfstkleuren in de natuur maken ieder gebouw nog eens extra mooi. Een ideaal moment om alle gebouwen in het museum eens goed van buiten te bewonderen. En de kleintjes? Die kunnen zich uitleven in de ruime speeltuin.

Ticket en tijdslot

Bestel je entreekaartje en reserveer je tijdslot hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden