Eerstvolgende Sonsbeekmarkt op 4 oktober

Foto: MashaBakker

Elke eerste zondag van de maand is de Sonsbeekmarkt, van 11.00-18.00 uur in het Sonsbeekpark aan de Tellegenlaan 3. De locatie is op slechts vijf tot tien minuten lopen vanaf het stadscentrum en het NS Centraal Station.

De volgende Sonsbeekmarkt is op 4 oktober.

Sonsbeekmarkt in buitenlucht

De Sonsbeekmarkt is een fijne plek om lekker in de buitenlucht te komen proeven, eten en er je boodschappen te doen. Het is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, je komt er om te socializen, maar je kunt er ook inspiratie op komen doen.
De locatie is op slechts vijf tot tien minuten lopen vanaf het stadscentrum en het NS Centraal Station. Zeer aangeraden is met het openbaar vervoer te komen. Buslijnen 3, 9 en 91 stoppen nagenoeg voor de deur. Lekker makkelijk én geen parkeerdrukte.
Het is de bedoeling dat iedereen de basisregels van de coronamaatregelen handhaft.Sonsbeekmarkt

De Molenplaats

Zo staat de Molenplaats uit het Sonsbeekpark met haar mooie gemalen granen op de markt, maar vind je bij de Sonsbeekmarkt ook producten uit de Liemers en de Betuwe. Van vruchtenwijn, cider tot jams die door kleine ondernemers worden geproduceerd. De verkopers weten je precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit. Waar het vandaan komt en hoe het gemaakt werd. Zo heeft de imker vaak een volkje bij zich, de geitenkaasboer kan je vertellen hoe de kazen rijpen en de bakker deelt zijn geheimen van zuurdesembrood bakken met jou.

Organisatie

De organisatie is in handen van Mariz Jansen, eigenaresse van de Sonsbeekmarkt, Zusje van de Sonsbeekmarkt, Sonsbeek Cinema, Momarket en Afrikaanse /Caribische markten. Bereikbaar via [email protected]

Erkend leerbedrijf

De Sonsbeekmarkt is sinds 2019 door het SBB erkend leerbedrijf.  MBO-studenten die een opleiding voor medewerker evenementenorganisatie volgen, kunnen bij De Sonsbeekmarkt terecht voor een stage- of leerplaats.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden