Sfeervolle Montmartre markt op Kasteel Rosendael

Foto: Kasteel Rosendael

Na de succesvolle editie van 2019 wordt er op zondag 6 september wederom een bijzondere Montmartre markt georganiseerd bij Kasteel Rosendael. De ligging en entourage van het kasteel zorgen voor de perfecte sfeer van een Montmartre markt.

Op deze markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en lekkernijen.

Waan je even in Frankrijk

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen. Ga lekker op een sfeervol  terras zitten en luister naar de live muziek van Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel Joie De Vivre op Kasteel Rosendael zondag 6 september.
De Montmarte markt wordt gehouden van 10.00 – 17.00 uur en de toegang is gratis. Door de Corona maatregelen zijn er extra voorzieningen getroffen op de markt en wordt de publieksstroom gereguleerd. Bij klachten van uw gezondheid dan graag thuis blijven. Er wordt een triage verricht bij de ingang.

Markt, Kasteel en park Rosendael

Bezoek ook kasteel en park Rosendael. Op 6 september gelden gereduceerde entreeprijzen.

  • Datum en tijd: zondag 6 september tussen 10.00 en 17.00 uur.
  • Entree markt: gratis.
  • Bezoek park en kasteel € 11,50 en kinderen tot en met achttien jaar € 5,00. Donateurs GLK en Museumkaarthouders zijn gratis.
  • Voor het kasteelbezoek moet je vooraf een tijdslot reserveren. rosendael.glk.nl
  • Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
  • Info over de markt henksteinvoort.nl
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden