Phion speelt in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Phion

Onder de noemer Zomerse Zondagen met Phion verzorgen op  30 augustus en 6 september ensembles van Phion (voorheen Gelders orkest) twee bijzondere voorstellingen in Openluchttheater De Pinkenberg.

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de open lucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg.

Phion Strijktrio met Jesse Laport

Op zondag 30 augustus komt een strijktrio van Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel samen met Jesse Laport naar Openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Verwacht een muzikaal gedicht van de Arnhemse stadsdichter en de drie musici van Phion. Een kunstwerk van woorden die laten lachen, huilen en denken, vermengen zich met muziek van onder andere Corelli, Bach, Haydn, Dvořák en Sjostakovitsj. Een bijzondere samensmelting van twee werelden.

Phion Koperseptet

Op zondag 6 september komt het Phion Koperseptet naar Openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Een ensemble van zeven koperblazers van het orkest creëert in klein verband een sfeer van kamermuziek en concentreert zich hierin op mooie details, perfect samenspel en een uitgebalanceerde samenklank. Een prachtige aanvulling op het vak van orkestmusicus. Op deze zomerse zondag brengen de koperblazers een mooi programma met werken van onder meer Henry VIII, Buonamente, Gerschwin, Weill en Reijngoud.

Informatie en kaartverkoop

  • Datum en tijd: 30 augustus en 6 september om 15.00 uur
  • Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: €15,-
  • Meer informatie en kaartverkoop: depinkenberg.nl.

Openluchttheater de Pinkenberg is aan de Kluizenaarsweg 4 in Rozendaal.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden