Jongste release van Maggie’s Flock

Foto: Roel Seidell

In haar jongste release The Pogey Club laat Maggie’s Flock opnieuw van zich horen. The Pogey Club is de achtste single op rij.

Deze singel vormt samen met de eerdere releases en de nog te verschijnen songs het eerste studioalbum van de band.

Flockrock op z’n best

Luidruchtiger dan ooit en met een enthousiasme zoals we dat gewend zijn blaast de Gelderse Folkrock band de jaren ’80 punk nieuw leven in. De inmiddels bekende accordeonklanken van Neil Macfarlane lijken in deze release te zijn ontsproten aan het in die tijd zo geliefde farfisa-orgeltje. Ook zanger Roel Seidell schuurt bij tijd en wijlen heerlijk aan tegen het cockney-accent van de toenmalige Londense punkscene.
Stevig, rauw, overtuigend en altijd met de melodieuze inslag waarvan we de folkrockers zo goed kennen. Flockrock op z’n best.

Beluisteren

Ondanks corona is de band nog niet live te horen. Maar The Pogey Club is vanaf 23 augustus te beluisteren via Spotify en andere platforms.
The Pogey Club is de achtste single op rij en vormt samen met de eerdere releases en de nog te verschijnen songs het eerste studioalbum van de band. Maggie’s Flock’s debuut album Party at the Cemetery verschijnt eind van dit jaar.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden