Ruimtekoersfestival gaat toch door

Foto: Ruimtkoers

Het leek er lange tijd op dat ook het Ruimtekoersfestival dit jaar zou vervallen door corona. Maar de kogel is door de kerk: Ruimtekoers gaat toch door!

Ruimtekoers blijft vorm geven aan participatie in wijken, steden en gebieden. Dat deden de organisatoren al én blijven ze doen. Want ook in deze tijd is het oproepen tot gezamenlijkheid belangrijk. Hier kunnen alle inwoners met elkaar nieuwe richtingen verkennen voor het samenleven in de stad en de toekomst.

Living labs

Vanaf augustus organiseert Ruimtkoers zijn living labs in Arnhem-Zuid. Bij living labs gaat het om betrokkenheid van Arnhemmers bij de leefomgeving en sociale vraagstukken door middel van kunst en cultuur. Ruimtekoers Festival vindt plaats van 3 tot en met 6 september. Dan presenteert het festival de living labs. Over twee weken maakt de organisatie het volledige programma bekend.Ruimtekoers

Meedoen?

“De winderige pleintjes, de groenstroken en de vergeten parkjes. We transformeren de openbare ruimte tot speelveld om samen nieuwe dromen te ontwikkelen voor de stad van morgen,” aldus Ruimtekoers.
Werk je als professional in het sociale of ruimtelijke domein? Of zoek je als kunstenaar of ontwerper nieuw maakinspiratie? Doe dan mee in de living labs of kom langs bij Ruimtekoers Festival. Of weet je anderen die écht mee zouden moeten doen? Stuur deze nieuwsbrief dan door naar hen.

Website  | Facebook | Instagram

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden