Extra harpconcert bij boekhandel Jansen en de Feijter

SONY DSC
Foto: Jansen en de Feijter

Boekhandel Jansen en de Feijter organiseert een aantal miniconcerten in de tuin. Het eerste concert op 24 juni is volledig uitverkocht.

Vanwege de grote belangstelling is er een extra concert ingelast op woensdag 1 juli met de harpiste Lies Joosten.

Keltische harp

Op  woensdag 1 juli bespeelt harpiste Lies Joosten een Keltische harp. Haar muziek kenmerkt zich door een warm klankenpalet, met Keltische, Latijns Amerikaanse en klassieke invloeden. Ze voert ons mee in een repertoire waar eigen composities, improvisatie en Keltische thema’s langs zullen komen. Tijdens het concert zal zij een korte toelichting geven op de stukken en haar instrument.

Magische klank

Lies Joosten speelt doorgaans in ziekenhuizen op de Intensive Care, in verzorgingshuizen en verzorgt huiskamer- en tuinconcerten. Ook is ze actief in het begeleiden van yogalessen en het omlijsten van kunstexposities en evenementen. Van vrolijke noot tot gevoelige snaar, de harp is een veelzijdig instrument met een magische klank.

Klarinettist en klarinet-piano echtpaar

Op woensdag 8 juli spelen de Syrische klarinettist Khaled Kassem en het klarinet-piano echtpaar Angela en Mark Kreeftmeijer een aantal pareltjes uit de klarinetliteratuur en op woensdag 15 juli is het podium voor Marianne Ratajski (piano) en Walter Jansen (voordracht).

Praktisch

De concerten (1 en 8 juli) zijn op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Die vinden plaats bij Boekhandel Jansen en de Feijter aan de Emmastr. 6 in Velp. De prijs is € 20,- per persoon, inclusief een hapje/drankje. Er is geen pauze en geen nazit. Er is plaats voor maximaal 30 personen en bij slecht weer wordt het concert geannuleerd.
Reserveren is noodzakelijk. Reserveren: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden