Online cursussen van Rozet, vaak gratis

Foto: Rozet

Nu de meesten van ons momenteel een groot deel van onze tijd thuis doorbrengen is het fijn om te weten dat je ook voor online leren bij Rozet terecht kunt. Op de webpagina van Rozet wordt het aanbod up-to-date gehouden. Dus neem gerust een kijkje.

Hieronder twee voorbeelden: Adobeprogramma Indesign en Online Cursus NGT (Nederlandse gebarentaal). Er zijn ook veel meer te vinden op www.rozet.nl/onlinecursus.

Adobe Indesign

Wil jij graag leren hoe je met het Adobeprogramma Indesign een advertentie, ansichtkaart, folder of nieuwsbrief ontwerpt? Of zelfs een boek of e-book? Zou je er wel een cursus voor willen volgen, maar twijfel je nog of Indesign iets voor jou is? Je krijgt informatie, ziet voorbeelden en je kunt vragen stellen. Voor deze workshop is het niet nodig om een Indesign account te hebben.
Meld je dan aan voor deze gratis online workshop van 1 uur op dinsdag 12 mei van 20.00 – 21.00 uur. In de workshop laat docent en grafisch ontwerper Henk-Jan Panneman je kennismaken met het programma. Je kunt je aanmelden via [email protected].
Deelname aan deze online introductieworkshop is gratis.

Online Cursus NGT (Nederlandse gebarentaal)

Gebarentaal is hot en Irma Sluis, ‘s lands bekendste doventolk, heeft nu de status van een ware popster veroverd. Wat is er nou leuker dan het leren van een nieuwe taal. En superhandig als je moet communiceren op afstand en iets meer wilt kunnen dan een duimpje omhoog.
Nederlandse gebarentaal is een officiële taal die gesproken wordt door zowel doven als doventolken en wordt toegepast in het onderwijs, zorg en in het dagelijkse leven. Deze online cursus van zes lessen, van dinsdag 12 mei tot en met 16 juni (19.00-20.00 uur) wordt verzorgd door Tom Uittenbogert, docent NGT. Hij is doof, dus een native speaker. Klik hier voor meer informatie over Tom Uittenbogert. Tijdens deze cursus is ook een tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig, voor als je vragen wilt stellen.

Geen voorkennis nodig

In deze cursus leer je gebarentaal aan de hand van een aantal thema’s zoals: Wie bent u? Wat is uw nationaliteit? Wat is uw beroep? Familie, gezinssamenstelling en vrienden, kleding en kleuren, dagen en maanden, boodschappen en eten en huis en tuin. Je hebt voor deze cursus geen voorkennis nodig van gebarentaal.

Meld je aan via  [email protected] en je ontvangt de benodigde informatie en een deelnamelink voor de cursus.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden