Arnhemse fantasy-auteur schrijft roman op zakformaat

Foto: Godijn Publishing

De Arnhemse fantasy-auteur Garvin Pouw schrijft met Shivane een nieuw verhaal in zijn Valtada reeks. Shivane is een los te lezen avontuur en een aanvulling op deze boekenserie.

Het verhaal wordt uitgegeven door Godijn Publishing als een Godijntje, een roman op zakformaat. Het is vanaf 25 april te verkrijgen bij elke (online) boekhandel.

Shivane

Garvin Pouw heeft met zijn Valtada reeks een wervelende nieuwe fantasywereld gecreëerd. Aan het einde van de wereld vindt de voortvluchtige prinses Shivane een mysterieuze oude stad. Kunnen de muren van deze ruïne haar bescherming bieden tegen de krijgsheer die haar achtervolgt of moet ze de waarschuwing van de vrouw uit het woud ter harte nemen?

Godijntje

Shivane verschijnt als Godijntje. Dat is een novelle, in verschillende genres, van ongeveer 15.000 woorden. Die wordt uitgegeven door Godijn Publishing. Shivane is, dus, een honderd procent Fantasy Godijntje.

Garvin Pouw

De schrijver Garvin Pouw (Gorinchem 1977) woont in Arnhem met zijn vrouw Leonie en hun twee dochters. Zijn hobby’s zijn tekenen, dwalen door de natuur en zwemmen. Zijn leven lang droomt Garvin van de fantasywereld Valtada, een sprookjesachtige wereld vol bergen, wouden, watervallen en avonturen. Binnen Valtada heeft Garvin inmiddels zestien manuscripten voltooid.

In 2017 stelde hij een daarvan ter beschikking aan het publiek Schaduwkoningin. Na het succesvolle debuut verschenen in 2019 de eerste twee delen van zijn hoofdserie Valtada, en Schimmenstorm, een vervolg op Schaduwkoningin. In 2020 vervolgt de Valtada reeks met Sporen van de Vergetene.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden