Theateravenues Arnhem en Nijmegen gaan dit jaar niet door

Foto: Theateravenue

Eind juni staat de Theateravenue gepland in het Kronenburgerpark in Nijmegen. Half augustus de Sonsbeek Theateravenue in Arnhem.

Beide festivals gaan dit jaar niet door.

Subsidiegelden nu beter besteden

De organisatie en bestuur van Theateravenue geven subsidiegelden grotendeels terug aan gemeenten. De belangrijkste reden hiervoor is dat zij van mening zijn dat de subsidiegelden nu beter besteed kunnen worden. Het corona virus gaat een hoop mensen raken. Om in deze tijd subsidiegelden te gebruiken voor festivals die misschien niet eens doorgaan vonden bestuur en organisatie niet kunnen. Colleges van Arnhem en Nijmegen kunnen die subsidiegelden nu beter benutten.

Expertise inzetten om te helpen

Daarnaast zijn zij als organisatie momenteel ook niet bezig met het organiseren van ‘leuke’ festivals. Die wil haar expertise inzetten om te helpen waar het nu nodig is. De organisatie van Theateravenue bestaat uit een team specialisten die snel en ad hoc dingen voor elkaar kunnen krijgen. Die wil klaarstaan als dat nodig mocht zijn.
Die hoopt dat die in 2021 een geweldige comeback kunnen maken om hun duizenden bezoekers geweldige festivals te kunnen geven, samen met honderden artiesten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden