Bevrijdingsconcert in Bronbeek ‘75 jaar vrij!’

Foto: VMTKV

Op zaterdag 29 februari is er een bruisend bevrijdingsconcert in Bronbeek, rusthuis voor oud-militairen in Arnhem. 75 jaar vrijheid is het thema van deze muzikale middag.

Het Vrijwillig Muziek- en Tamboerkorps van de Verbindingsdienst (Koninklijke Landmacht) onder leiding van dirigent Roger Ritzen verzorgt een gevarieerd programma met muziek die voor iedereen herkenbaar is. Zo speelt het orkest filmmuziek uit The Pacific, het bekende Nighfall in Camp en hoort u  de bag pipe in een aantal bekende nummers  zoals het wereldberoemde Highland Cathedral. Natuurlijk ontbreken de nodige marsen zoals Colonel Bogey niet.

VIP arrangement

Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk. Maar er is ook een VIP-arrangement: ontvangst met koffie/thee en spekkoek, een pauzedrankje en na afloop van het concert een uitgebreid Indisch buffet (excl. drank).  Dit arrangement kost € 29,50. VIP-kaarten kunt u tot uiterlijk 24 februari bestellen via [email protected].

Informatie:

  • Wanneer: zaterdag 29 februari om 14.00 uur.
  • Waar: Arnhem Bronbeek vergader- en congrescentrum / restaurant Kampulan, Velperweg 147.
  • Gratis toegang.

Nieuwe leden gezocht

Het VMTKV is altijd op zoek naar nieuwe leden (blazers en tambours) voor haar harmonie-orkest en tambourkorps. De repetities zijn elke woensdag om 19.30 uur op de Generaal Winkelmankazerne in Harskamp. Vooraf even aanmelden bij de wacht via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen