Op het dak met Focus wintereditie

Foto: Focus

Op 14, 15, 28 en 29 februari kun je bij Focus weer het dak op. De dakzaal was al het decor voor broeierige zomerfilmavonden. Maar in februari wordt die ingericht voor een heuse wintereditie van Focus op het Dak met winterse films in onvervalste après-ski setting.

Denk koek en zopie, skipakken, snowboots, chocolademelk en warme truien.

Programma

Voor het echte wintersportgevoel hoef je dit jaar dus niet naar Tirol of Winterberg. Dat vind je gewoon in Arnhem, op het dak van Focus. Te zien zijn stuk voor stuk films die perfect passen binnen het winterthema. Het zijn Wind River, Light of My Life, In Bruges en Fargo. Alle films starten om 20.00 uur en hebben uiteraard een opwarm-pauze. Focus heeft een stapel dekentjes, maar denk zelf aan voldoende warme kleding.

Programma:
Vr 14 feb             20.00 uur            Wind River
Za 15 feb             20.00 uur            Light of My Life
Vr 28 feb             20.00 uur            In Bruges
Za 29 feb             20.00 uur            Fargo

Bij slecht weer

Er is maar beperkt plek in de dakzaal, dus reserveren via de site (zie beneden) wordt aangeraden. Voor de openluchtfilms in zaal zes gelden dezelfde tarieven als voor de reguliere films in Focus.
Bij slecht weer (regen, onweer) gaat de openluchtfilm niet door. Dit wordt via de site uiterlijk op de dag zelf voor 15.00 uur gecommuniceerd.
Meer informatie: Focus op het Dak

Over de dakzaal

Sinds mei 2018 huist Focus Filmtheater in een nieuw pand aan het Audrey Hepburnplein (voorheen: Kerkplein). Het pand is voorzien van een eigen café-restaurant en zes filmzalen, waarvan één multifunctionele zaal en een openluchtzaal. De unieke zaal op het dak van het nieuwe Focus biedt het filmtheater de mogelijkheid om in alle seizoenen een passende programmering te bieden. Naast films is het dak ook de plek voor openluchtconcerten, lezingen, verhuringen, en meer.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden