Uitnodiging voor opening Muziek bij de Buren op 2 februari

Foto: Muziek bij de Buren

Het is bijna zover. Op zondag 2 februari vindt de zevende editie van Muziek bij de Buren Arnhem plaats. De organisatie kijkt er naar uit om samen met alle deelnemers deze editie tot een succes te maken.

Op 2 februari opent Muziek bij de Buren de dag om 12.00 in Dudok met onder andere muziek van Plug&Play. Dat is een selectie van Arnhemse ‘urban’ artiesten die onder begeleiding van een gitarist een akoestische set spelen. Als bezoeker word je uitgenodigd om te participeren. Iedereen is hier van harte welkom. Het belooft een gezellig en muzikale start van Muziek bij de Buren te worden. Rond 12.45 uur zal het afgelopen zijn. De toegang is net zoals de rest van de dag vrij toegankelijk.
Voor meer informatie over het verdere programma, zie hier.

Voorafgaand

Voorafgaand aan de opening serveert Dudok het Goedemorgen Arnhem! Ontbijtbuffet van 10.00 tot 11.30 uur. Dudock (Koningstraat 40) gebruikt hiervoor verse streekproducten van onder andere Bakkerij Tom van Otterloo, slagerij Evers en Landwinkel IJsseloord.
Het onbijtbuffet kost €12.50 per persoon, inclusief verse sinaasappelsap en koffie of thee naar keuze. Om verzekerd te zijn van een plek kan je reserveren via Dudock.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden