Met GelrePas 50 procent korting bij Rozet

Foto: Rozet

Het is een goed moment om te starten met een cursus, workshop of lezing bij Rozet. Met de GelrePas krijg je 50 procent korting op cursussen, workshops, lezingen en culturele activiteiten.

Dus ben je in het bezit van een GelrePas, dan kun je voor een klein en fijn bedrag een cursus, workshop of lezing volgen.

Korting met je GelrePas

Van koken tot tekenen, ontdek en ontwikkel je creatieve talenten. Een wijnworkshop of Perzisch koken, een cursus InDesign, workshop foodfotografie of krijtbordschrijven. Dit is slechts een kleine greep uit het nieuwe creatieve aanbod van Rozet. Onze programmagids kun je hier online bekijken.
Geef bij je aanmelding aan als je een GelrePas hebt. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een GelrePas of wil je een GelrePas aanvragen, dat kan via www.GelrePas.nl.

Uitnacht en Poëzieontbijt

Op vrijdag 24 januari is het weer tijd voor de Arnhemse Uitnacht. Er staan in de stad allerlei activiteiten op het programma, waaronder voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops en nog veel meer. Je vindt alle informatie op rozet.nl/uitnacht

Het Poëzieontbijt vindt plaats op 30 januari, Gedichtendag. Ontbijt samen met een  van de meest veelzijdige schrijvers van de nieuwste generatie: Jaap Robben. Robben heeft al een flink aantal prijzen gewonnen, onder andere voor zijn boek BIRK. Hij leest op Gedichtendag voor uit zijn eigen poëziebundels.

Sonsbeek exhibition

In aanloop naar Sonsbeek exhibition 20->24 leggen we in samenwerking met het Gelders Archief een bijzonder archief aan dat heden, verleden en toekomst verbindt. Heb jij foto’s, film- en videomateriaal, documenten en objecten van Sonsbeek-edities tussen 1949 en 2016 of een verhaal, een mooie herinnering, anekdote of verslag uit het verre of nabije verleden? Neem het mee naar Rozet en deel het mee. Digitaliseer je materiaal en stuur het als scan of foto via WeTransfer naar [email protected] . Wil je het komen brengen? Dat kan ook al vanaf 7 januari in Rozet.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden