Schoen zetten in Focus tijdens Sinterklaasfilm

Foto: Focus

De Sint is weer in het land! Om dit te vieren organiseert Focus Filmtheater op zondag 1 december om 11:00 uur een bijzondere vertoning van de familiefilm Trippel Trappel Dierensinterklaas.

In de pauze is er een knutselactiviteit in de foyer en tijdens de film mag je je schoen zetten. Wie weet komt Sinterklaas er wel wat leuks in stoppen…

Trippel Trappel Dierensinterklaas

In deze wervelende en ontroerende familiefilm willen de huisdieren ook graag Sinterklaas vieren; DierenSinterklaas. Want waarom krijgen zij geen cadeaus op 5 december? Zij zijn toch ook altijd braaf? Onder leiding van de energieke Fretje maken ze hun eigen verlanglijstje. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje, samen met zijn vrienden Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie, de lijstjes zelf naar Sinterklaas. Ze beleven een avontuurlijke reis op weg naar de boot van Sinterklaas. Eenmaal op de boot aangekomen lijkt hun plan te mislukken door tussenkomst van een rat. Of weet Sinterklaas nog een oplossing?

Tickets voor Trippen Trappel Dierensinterklaas (incl. pauze-activiteit en schoen zetten) zijn slechts €7,50 (ook voor volwassenen). Meer info en tickets: www.focusarnhem.nl.

 

Focus Filmtheater | Audrey Hepburnplein 1 | 6811 EH Arnhem | 088 1900666 (telefonisch bereikbaar ma-vr 09:00-17:00) | [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden