Sint Spelen in Rozet vandaag van start

Foto: Kevin Knipping/Rozet

Sinterklaas is weer in het land. Vandaag is hij aangekomen in Arnhem, aan de Rijnkade ter hoogte van de John Frostbrug. Hij werd daar ontvangen door burgemeester Marcouch. Daarna volgende de feestelijke intocht door de stad.

‚ÄčOm 15.30 komt de Sint aan bij Rozet, waar hij de sleutel krijgt van zijn verblijf waar hij tot aan zijn vertrek uit Nederland zal wonen.

Sint Spelen in Rozet

Rozet is de eindlocatie van de intocht. Er zijn verschillende voorstellingen van de Vloer, er is een pietenband en nog veel meer te beleven. In Rozet zelf kun meedoen met de Sint Spelen, toegang hiervoor kost 2,50 euro. De Sint Spelen bestaan uit zes tot acht activiteiten. Zo kunnen kinderen een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas, deelnemen aan een sportactiviteit, pepernoten bakken, een coole pietendans leren en meer. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Tot en met 30 november zijn er Sint Spelen in Rozet. Kijk op deze website voor meer informatie.

Voor verdere informatie over het verblijf van de Sint in Arnhem en alle activiteiten die er plaatsvinden zie: Sinterklaas in Arnhem.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden