Feestelijke finale Rabobank Clubkas

Foto: Bas van Spankeren

Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt ieder jaar verenigingen en stichtingen in haar regio met de Rabobank Clubkas Campagne.

Op dinsdag 8 oktober ontving Rabobank Arnhem en Omstreken ruim 300 deelnemende clubs voor de verdeling van een bedrag van 200.000 euro. De Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt ieder jaar verenigingen en stichtingen in haar regio die klant zijn van de bank.

In Arnhem ontvingen 32 verenigingen en stichtingen een cheque.

De leden stemmen

Ieder lid van de bank ontving vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mochten uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Arnhem en Omstreken het verenigingsleven. De stem periode liep van 3 tot en met 16 september 2019.

Finale avond

Tijdens de finale avond kwamen alle deelnemende clubs bijeen voor een feestelijke uitreiking van de cheques. Alle verengingen en stichtingen hebben hun cheque tijdens de finale avond ontvangen. Voor iedere club was er een bijdrage die de clubkas honderden tot duizenden euro’s opleverde.

Voor alle uitslagen zie Rabobank Clubkas Campagne.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden