12 – 20 oktober: kabouterbos in park Sonsbeek

Foto: Molenplaats Sonsbeek

Ieder jaar tijdens de herfstvakantie bivakkeren de kabouters van park Sonsbeek naar volle tevredenheid in het bosje achter de Witte Watermolen.

Maar dit jaar is er iets vreemds gebeurd; over de schattige kabouterhuisjes is een magische toverstof neergedaald! Kom maar snel kijken wat dat betekent voor de kabouters!

Kabouter Wouter

Om bij het Kabouterbos te komen is een speciale brug over de St. Jansbeek gelegd. Verder hebben de vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek in de molen het huisje van kabouter Wouter levensgroot nagebouwd. Daar wordt het verhaal van de Sonsbeek-kabouters en de magische toverstof verteld, terwijl de kinderen poffertjes eten of aan een ijsje likken. Ook kunnen de kinderen in de molenschuur knutselen en genieten van (te) gekke voorstellingen in het kader van het Sprookjesfestival.

Kabouterbos

Het Kabouterbos en het huisje van Kabouter Wouter zijn van zaterdag 12 t/m zondag 20 oktober dagelijks tussen 10.00-16.00 uur te bezoeken. De toegangsprijs bedraagt € 2,- per kind (volwassenen gratis). De kaartjes zijn verkrijgbaar in de Molenschuur aan de Zijpendaalseweg 24A in Arnhem.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden