Vier de Kinderboekenweek in Rozet vanaf 2 oktober

Foto: pixabay

Van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober is het Kinderboekenweek met als thema: Reis mee! In de Kinderboekenweek zet Rozet samen met alle Verhalenvangers kinderboeken in het zonnetje.

Er zijn volop (gratis) activiteiten in de vestigingen Rozet Centrum, Kronenburg en Presikhaaf.

Opening in Kronenburg

De Kinderboekenweek opent feestelijk op woensdag 2 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur in Rozet Kronenburg. De rest van de week kunnen kinderen onder andere meedoen aan een BoekenBlindDate en swingen in de Uit-Je-Dak-Disco. Verder kunnen ze luisteren naar en vragen stellen aan kinderboekenschrijfster Martine Letterie. Er is ook de mogelijkheid om te kijken naar een voorstelling waarin dans en verhaal samenkomen. Het volledige programma is te vinden op www.rozet.nl/kinderboekenweek. Voor sommige activiteiten moet je je eerst even aanmelden.

Verhalenvangers

De activiteiten in de Kinderboekenweek in Rozet worden georganiseerd door en voor alle Verhalenvangers in Arnhem. Al bijna 2.400 kinderen hebben zich (gratis) aangemeld als Verhalenvanger. In dit jeugdprogramma van Rozet doen ze mee aan activiteiten. Ze vangen verhalen in alle vormen. Dit is bedoeld om hen spelenderwijs te stimuleren in hun (taal)ontwikkeling door te luisteren, vertellen, knutselen, zingen en lezen. Ze sparen met iedere activiteit stempels in hun Verhalenvangerspaspoort. Kinderen kunnen zich in de Rozet-vestigingen of op de website gratis aanmelden als Verhalenvanger. Meer informatie over de Verhalenvangers is te vinden op: www.rozet.nl/verhalenvangers.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden