English breakfast met Downton Abbey in Focus

Foto: Focus Features LLC

Op zondag 29 september organiseert Focus Filmtheater een bijzondere editie van het wekelijkse Breakfast at Focus. Die ochtend bereiden de koks van Focus een heus Engels ontbijt, speciaal voor de bezoekers van de film Downton Abbey.

Begin je zondag goed met een stevig Engels ontbijt én de heerlijke Britse film Downton Abbey! Vanaf 10:00 uur kun je terecht in het café voor een heerlijk ‘Engels pannetje’, bestaande uit chipolata worstjes, witte bonen in tomatensaus met spek, champignons, ei en kruiden, geserveerd met brood. Natuurlijk is er gedacht aan een vegetarische variant.

Koninklijk bezoek

Vervolgens kun je om 11:15 uitbuiken in de filmzaal bij de goed ontvangen film Downton Abbey, naar de populaire serie over de Britse familie Crawley. De film speelt zich af in 1927, een jaar na het einde van het verhaal van de serie, als de familie koninklijk bezoek krijgt. “De fans zullen smullen: Downton Abbey krijgt koninklijk bezoek.” Dagblad Trouw ★★★★. Het Downton Abbey-ontbijt is alleen op basis van reservering via www.focusarnhem.nl/breakfast (uiterlijk zaterdag 28 september voor 13:00 uur).

Over Downton Abbey

focusDe bekende acteurs uit de populaire televisieserie Downton Abbey over de Britse familie Crawley en haar bedienden keren terug voor de film. De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. De bioscoopfilm is geschreven door de bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).

 

Tickets en prijzen

Het Engelse ontbijt kost € 19,50 / F-pas € 17,50 / Cineville € 12,50, en is inclusief ontbijt, warme drank naar keuze, grote verse jus en de film. Er is slechts beperkt plek, dus wees er snel bij! Reserveren kan t/m zaterdag 28 september om 13:00 uur. Zie www.focusarnhem.nl/breakfast voor meer informatie.

focus
4127_D006_00013-00014_R_COMPJim Carter stars as Charles Carson in DOWNTON ABBEY, a Focus Features release.
Credit: Jaap Buitendijk / Focus Features

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden