Jan Rotmans spreekt in Rozet over duurzaam samenleven

Foto: Arnhem Nieuws

Op vrijdag 22 februari vindt in Rozet een inspiratie-bijeenkomst plaats met professor Jan Rotmans, hoogleraar Universiteit van Rotterdam Transitiekunde en Duurzaamheid en columnist.

Gemeente Arnhem, De Groene Vos, Rozet en de gezamenlijke Lions Clubs van Arnhem maken zich van 9 februari t/m 10 april sterk voor een plasticvrij Arnhem. Onder de noemer ‘Arnhem Plasticvrij?’ willen zij samen met de Arnhemse inwoners en bedrijven het probleem van de plastic soep ter discussie stellen en zoeken naar duurzame alternatieven.

Jan Rotmans

Bevlogen werkt hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid Jan Rotmans aan een gezonde, eerlijke én duurzame samenleving. Met moed en lef bewijst hij dat onderzoeken en signaleren niet afdoende is. Hij weet de vertaalslag te maken van de wetenschap naar concrete acties en adviezen voor bedrijven, overheden en organisaties in binnen- en buitenland.

Programma 22 februari 2019

Rondgang over de tentoonstelling: 15.00 uur
Aanvang lezing: 15.45 uur
Thema: We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van een tijdperk.
Meet and Greet: 16.45 uur
Entree: € 15,00 per persoon

 

Meer informatie, aanmelden voor de bijeenkomst en een overzicht van alle andere activiteiten behorende bij de tentoonstelling ‘Out to Sea? The Plastic Garbage Project’ is te vinden op www.rozet.nl/plasticvrij

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden