World Street Painting Festival 2017 sluit af met ‘Do it Yourself by van Gogh Contest’

Krijtjes, kunst, toffe prijzen en vooral een hele hoop gezelligheid. Op zondagmiddag 3 september wordt het World Street Painting Festival 2017 afgesloten met de ‘Do it Yourself by van Gogh Contest’! In de eerste week van juli hebben elf internationale kunstenaars indrukwekkende 3D straattekeningen gemaakt in de binnenstad van Arnhem tijdens de vierde editie van het festival. De werken zijn nog tot 3 september gratis en op straat te bewonderen, daarna worden ze weggehaald.

Teken je favoriete dieren

Tijdens de contest wordt het Velperplein op zondagmiddag 3 september tussen 13.00 uur en 17.00 uur versierd met krijt. Het thema van het festival van dit jaar was Nature, de contest sluit hier ook op aan. Zo worden deelnemers uitgedaagd om hun lievelingsdieren uit Burgers’ Zoo te tekenen op straat. Bij het thema Nature kun je echt oneindig veel dingen bedenken om te tekenen. Niets is te gek en het leukste is dat alle losse tekeningen aan het eind van de dag één groot kunstwerk vormen.

Aanmelden

Kinderen en volwassenen, ervaren en onervaren, iedereen mag mee doen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe mooier het plein wordt. Aan het eind van de middag kun je alle tekeningen bewonderen tijdens de expo en vindt, nadat de jury de tekeningen heeft beoordeeld, de prijsuitreiking plaats. Maar natuurlijk geldt: meedoen is belangrijker dan winnen!

Je mag zelf weten hoe laat je komt tekenen en het evenement is helemaal gratis, maar vergeet je niet aan te melden. Aanmelden kan via worldstreetpainting.nl.

Bron: Burgers'Zoo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen