Gelderse Museumdag

VERLEG JE GRENZEN
Musea zijn dé plek om je grenzen te verleggen. Je ziet er kunstwerken die je niet voor mogelijk houdt, reist terug of juist vooruit in de tijd en je doet er dingen die op school of thuis niet kunnen. Bezoek tijdens de Gelderse Museumdag op 22 oktober één van de deelnemende musea en verleg je grenzen!

VEEL MUSEA, DUS VEEL TE DOEN
Meer dan 70 Gelderse musea doen mee met de Gelderse Museumdag. Voor maar 1 euro kun je op deze dag een museum bezoeken en meedoen met activiteiten speciaal voor gezinnen met kinderen. Allemaal laten ze jou je grenzen verleggen! Bezoek je favoriete museum, of ontdek een nieuw museum. Er is altijd wel een deelnemend museum bij jou in de buurt.

1 EURO
De musea die meedoen zijn tijdens de Gelderse Museumdag (minimaal) van 11:00 tot 16:00 uur geopend. Een museumbezoek wordt natuurlijk nog leuker samen met je beste vriend(in) of je ouders, grootouders, broers en zussen. De entreeprijs van 1 euro geldt daarom niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Op deze website vind je binnenkort de deelnemende musea en hun activiteiten. Houd hem dus in de gaten!

ACTIVITEIT NEDERLANDS WATERMUSEUM
Het dreigende water heeft jouw huis bereikt. Je hebt besloten in je huis te blijven. Je moet evacueren naar de zolder. Wat moet er volgens jou ab-so-luut mee naar de zolder? Je hebt 1 minuut de tijd om spullen te verzamelen.
Ontdek welke items je overlevingskansen vergroten… en welke juist niet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen